Олена Зеленська прибула до Великобританії для участі в коронації Його Величності короля Чарльза, і першого дня свого візиту зустрілася з прем'єр-міністром і першою леді Великобританії в Лондоні. Вона справила враження своїм чудовим чином, виконаним у стриманих тонах.

Фотозвіт був опублікований на сторінці Олени Зеленської у мережі Instagram.

Офіційний візит Олени Зеленської був оформлений у стилі стікс, і камери зобразили образ першої леді України, що складається з жакета, штанів зі стрілками та приталеного піджака, доповненого краваткою в тон. Образ закінчувався класичними туфлями-човниками та трендовими золотими сережками, які вигідно підкреслювали її ніжний та елегантний образ.

Перукарі зробили Олені красиву зачіску, закріпивши волосся на бічному проділі, надавши об'єму біля коріння та підкрутивши кінці всередину. Макіяж був виконаний дуже ніжними тонами, наголошуючи на природній красі першої леді України.

Після зустрічей із прем'єр-міністром та першою леді Великобританії Олена Зеленська відвідала Британську бібліотеку, де вона ознайомилася зі 100-тисячною українською колекцією. Вражена колекцією, Олена привезла кілька українських книг, які вона залишила на знак подяки.

Олена Зеленська також зустрілася з дітьми з України, які знайшли притулок у Великій Британії. Разом зі своєю колегою, вона влаштувала для маленьких українців читання захоплюючих історій сучасного українського автора Володимира Нікітенка, даруючи їм свою ласку та увагу.

Загалом, Олена Зеленська робить великий крок у позиціонуванні України на світовій арені, представляючи країну у чудовому світлі та просуваючи свої ідеї та цінності через спілкування та взаємодію з іншими країнами.

Читайте також:

Багато хто захоче повторити: Олена Зеленська показала дуже незвичайне кольє, яке не застібається

Патріотична брошка та костюм-трійка: Олена Зеленська вразила діловим вбранням

У стилі хакі та незвичайних сережках: як Олена Зеленська виглядала на церемонії з королем Чарльзом