Росія не перестає намагатися знищити якнайбільше українців, періодично здійснюючи ракетні атаки по мирних українських містах. Кожна жертва російської безсердечності - це трагедія, яка залишає незабутній слід у серці кожного, хто залишився жити та боротися далі.

28 квітня 2023 року внаслідок ракетного удару по місту Умань загинув відомий український музикант із Миколаєва на ім'я Володимир Макаровський. Він був відомий широкій аудиторії як талановитий гітарист та автор пісень, який виступав у рок-гурті "Фокстрот". Докладніше про це інформує Обозреватель.

Повідомляється, що про смерть Макаровського першим повідомив його колега з музичної індустрії Антон Слєпухін. Він охарактеризував музиканта, що пішов, як "фірмового рокера" і зазначив, що саме Володимир є його наставником і навчив його виконувати якісний рок англійською мовою. У його словах позначилася повага та визнання з боку колеги.

Крім того, стало відомо, що Володимир Макаровський був співавтором кількох знаменитих пісень української співачки Джамали та батьком її близької подруги. Зірка опублікувала фото загиблого музиканта та написала кілька теплих слів про нього.

Відомо, що у Макаровського залишилася онука, якій на момент трагедії було лише три роки. Дівчинка більше ніколи не побачить свого дідуся - талановитого та привабливого музиканта, який залишив яскравий слід в історії української музики.

Скріншот з Обозревателя

Читайте також:

Не вийшов із бою: обірвалося життя онука відомого українського художника

Не стало зірки культового фільму "Міцний горішок"

Не вийшов із наркозу: під час операції не стало відомого актора. Був зовсім молодий