Військовослужбовець Володимир Сидорук, онук заслуженого художника України Володимира Сидорука, загинув під час захисту міста Дружківка на Донеччині від ворожого обстрілу з боку російських загарбників 20 квітня.

Докладніше про трагедію інформує Апостроф.

Повідомляється, що Володимир Сидорук народився в українській столиці 1974 року, а останні 15 років жив в Ірпені разом із дружиною у тому ж будинку, що і його дідусь. Загиблий захисник здобув освіту у Київському національному економічному університеті за спеціальністю радіомеханіка та згодом у Європейському університеті. До приєднання до ЗСУ Володимир займався проєктуванням, дизайном і ремонтом будинків.

На початку повномасштабного вторгнення російських військ на Донбас Володимир став добровольцем і був зарахований до ремонтно-відновлювального підрозділу військової частини А0998, яка знаходиться в місті Яворів.

Церемонія прощання із загиблим героєм відбудеться 29 квітня в Ірпінському Храмі Святого Миколая Чудотворця, а похорон пройде на Ірпінському цвинтарі на Алеї Героїв.

Такі новини наголошують на вірності та відданості українських солдатів, які щодня ризикують своїм життям, захищаючи свою Батьківщину від ворога. Повага і подяка до них - це те, що заслуговують на справжні герої, які допомагають Україні не впасти перед багатотисячною армією ворога.

Скриншот с Апострофа

Читайте також:

Ось це поворот: тилових військкомів відправлять на фронт. Доручення Зеленського

Путіна вже трясе: у Росії почалася масштабна зачистка генералів

Росіяни зраділи удару по багатоповерхівці в Умані, де не стало двох дітей: "шкода, що не до фундаменту робили"