Російське рибальське судно "Калтан" спалахнуло в Японському морі біля міста Ульсан (Південна Корея) 21 квітня. У момент пожежі на борту було 25 людей, двоє з яких отримали легкі травми. Четверо членів екіпажу вважаються зниклими безвісти.

Докладніше про це інформує Обозреватель.

За інформацією, "Калтан" перевозив понад 100 тонн морепродуктів у напрямку Росії, коли стався спалах о 00:43 за місцевим часом. Усі члени екіпажу є громадянами Російської Федерації.

Подія сталася за 30 миль від морського порту, і представники Берегової охорони отримали сигнал лиха. Вогонь гасили спеціалізовані рятувальні кораблі, внаслідок чого 21 членів екіпажу було успішно врятовано, двоє з них мають тілесні ушкодження. Капітан і старший механік допомагають рятувальникам у пошуках на борту зниклих безвісти, направляючи рятувальників у найвіддаленіші куточки судна.

До південнокорейських рятувальників приєдналися кораблі ВМФ у пошуках чотирьох зниклих безвісти та гасінні пожежі. Про причини займання, а також про збитки буде повідомлено пізніше в рамках розслідування.

ДОДАТКОВО: чотирьох моряків знайшли без ознак життя.

Читайте також: