Якщо вірити інформації Генерального штабу ЗСУ, станом на 20 квітня 2023 року армія Путіна втратила в боях з українцями 308 літаків і 293 вертольоти. У четвер, 20 квітня, "минувся" ще один гелікоптер, бійцям ЗСУ навіть робити нічого не довелося.

За повідомленням видання "Ріа-Мелітополь", в окупованій Кирилівці, яку росіяни нібито вже приєднали до Мелітополя, сьогодні, 20 квітня, на центральний пляж викинуло хвилею труп.

Виявилося, що загиблий був російським льотчиком, проте його вертоліт К-52 зазнав аварії і розбився через туманність.

Так, за розповідями очевидців, два вертольоти кружляли над морем у районі бази відпочинку "Золотий берег". Якоїсь миті одна з "пташок" самоліквідувалася, впавши приблизно за 500 метрів від берега.

Другий вертоліт К-52 ще деякий час кружляв над "братиком", який тонув, проте потім полетів у бік Криму.

До речі, інформацію про НП розмістили не лише українські ресурси, а й російський Telegram "Fighterbomber" . Сьогодні там опублікували пост зі схожим змістом та чорно-білим фото Ка-52 та з традиційним у таких випадках підписом: "Вічного польоту, брати". Це може натякати на те, що загинув не один, а одразу обидва пілоти.

Попередньо пілот не впорався з керуванням в умовах високої туманності.

Пізніше інформацію про падіння вертольота ворожого підтвердив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Пляжі тут такі привабливі, що не встояв навіть рашистський гелікоптер - і з розгону так приземлився, що й частин не збереш. Та й пілот буквально втратив голову від краси Азовського узбережжя... Такий курортний сезон нам подобається. Давайте ще", - написав. він у Telegram.

Читайте також:

Водіїв попередили щодо штрафів: кілька днів будуть проблеми

Вчені знайшли на дні океану "пекельну дірку", в яку йде вода. Це поганий знак

Встигніть подати заяву: хто з українців отримає нову доплату від держави