Всі батьки знають, що гра - це особлива діяльність дитини. Граючись, малюки різного віку розвиваються інтелектуально, вчаться маніпулювати предметами, роблять відкриття, вчаться діяти, як дорослі, програють життєві ситуації і вирішують поточні емоційні проблеми. От тільки інколи буває так, що дитина вважає, що вона будь-де має лише права, а про відповідальність за свої вчинки забуває. Якщо в такий момент поруч немає дорослих, то наслідки для інших людей можуть бути непередбачувані.

Наприклад, у Тернополі хлопчик на дитячій машинці збив бабусю в самому центрі міста. Батьки дану ситуацію або не побачили, або їх і зовсім не було поруч, а дитина просто втікла після скоєного. Тож постраждалій на допомогу кинулись перехожі.

Як повідомили в поліції Тернопільської області, нещасний випадок стався 17 квітня на Театральному майдані в центрі Тернополя біля 15:30.

Так, камери відеоспостереження зафіксували подію, коли хлопчик дошкільного віку за кермом дитячої автівки врізався у бабцю і втік. Жінка впала на асфальт, перехожі кинулись надавати допомогу посраждалій.

У Головному управлінні Нацполіції Тернопільської області зазначили, що потерпіла 1937 року народження. ЇЇ відвезли до лікарні, де медики констатували у неї перелом стегна.

Працівники поліції просять відгукнутися батьків дитини, причетної до травмування жінки, а також очевидців події.

Читайте також:

У Нью-Йорку обвалилося величезне багаторівневе паркування з машинами. Відео

"Молимося, щоб трапилося диво": що відомо про бій, у якому пропав відомий український екс-нардеп

Росія вдарила дронами на Одещині. Подробиці атаки

Удар по Путіну: президент Південної Кореї розповів про військову допомогу для України