18 квітня у Нью-Йорку в другій половині дня сталася трагедія, через яку одна людина загинула та п'ятеро постраждали.

Так, у Нижньому Манхеттені з нез'ясованих поки що причин обрушилася будівля, в якій розташовувалося паркування. НП сталася поряд із приватним Університетом Пейслі, його евакуювали. Також було порушено рух метро.

Про це пише CNN із посиланням на заяву начальника оперативного управління пожежної охорони Нью-Йорка.

Правоохоронні органи з'ясовують усі причини та обставини того, що сталося. При цьому мер Нью-Йорка Ерік Адамс зазначив, що уцілілі конструкції паркування залишаються в нестабільному стані, тому на місці НП працює спеціальна техніка.

На кадрах, які у соцмережах публікують місцеві жителі, видно, що обрушилася конструкція із десятками автомобілів. Однак найстрашніше, що постраждали люди.

"Щонайменше одна людина загинула, ще п'ять отримали поранення внаслідок обвалення багаторівневого паркування, яке розташовувалося в одній із будівель у нью-йоркському районі Манхеттен, сказав співробітник пожежних служб", — йдеться в офіційному повідомленні.

Четверо травмованих було госпіталізовано, ще один відмовився від медичної допомоги. За даними пожежної служби Нью-Йорка, усі постраждалі є робітниками. Які саме роботи вони виконували у будівлі паркування, не уточнюється.

Зазначимо, деякі ЗМІ пишуть, що очевидці перед обвалом чули схожий на вибух звук. Проте працівники пожежної служби на місці подій стверджують, що вибуху не було.

Читайте також:

Краще цього не робити: чому не можна дивитись у дзеркала у чужій квартирі

Швидко та апетитно: рецепт сніданку з морквяних млинців з гречкою

Готуємось до сюрпризу: яким буде курс долара найближчим часом