Російська окупаційна армія вкотре застосувала іранські дрони-камікадзи, вдаривши по Одеській області.

Як повідомив голова Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук на сторінці ОВА в соціальній мережі Facebook , атака була здійснена в ніч проти 19 квітня.

"Вночі ворог здійснив атаку ударними БПЛА типу Шахід-136 по Одеській області. Завдяки вдалій роботі наших сил оборони більшість БПЛА ворога знищено, але, на жаль, є влучення по об'єкту громадської інфраструктури", - повідомив він.

За попередніми даними, внаслідок удару ніхто не постраждав. Виникла пожежа, її всю ніч намагалися локалізувати пожежники. Наразі на місці події працюють рятувальники.

Нагадаємо, Повітряне командування "Схід" повідомило, що 18 квітня було знищено семеро російських безпілотників, шість з них - Shahed-136. У районі Запоріжжя збили шість дронів, ще один – на околицях Дніпра. Повітряні сили ЗСУ уточнили, що сьомий збитий дрон – "Орлан-10".

Росіяни регулярно обстрілюють Запоріжжя та населені пункти області, застосовуючи в основному артилерію та РСЗВ, якими вони можуть "дістати" з тимчасово окупованих територій.

Читайте також:

Краще цього не робити: чому не можна дивитись у дзеркала у чужій квартирі

Швидко та апетитно: рецепт сніданку з морквяних млинців з гречкою

Готуємось до сюрпризу: яким буде курс долара найближчим часом