Сьогодні, 17 квітня 2023 року, російський диктатор Володимир Путін провів зустріч із головою Міноборони РФ Сергієм Шойгу. На порядку денному було питання стану Тихоокеанського флоту, оскільки нещодавно Шойгу провів там раптову перевірку. До речі, міністр оборони РФ Сергій Шойгу був на доповіді у Путіна і напередодні у світле свято Великодня.

Так, міністр оборони РФ Сергій Шойгу та Президент Росії Володимир Путін на зустрічі у понеділок обговорювали можливість використання сил флоту ЗС РФ на різних напрямках.

Ще б пак, глава Кремля заявив, що він не виключає того, що знадобиться участь флоту в "конфліктах".

"Сили флоту в окремих його компонентах, безумовно, можуть використовуватися і в конфліктах у будь-яких напрямках. Тому прошу вас також мати це на увазі", - заявив Путін.

Окрім того, російський диктатор Володимир Путін назвав війну проти України "очевидним пріоритетом" для російської армії.

"Для нас очевидно, що на сьогоднішній день у нас є ясні пріоритети застосування збройних сил, і насамперед це стосується українського спрямування та всього, що пов'язане із захистом наших людей на Донбасі, на інших нових територіях", - сказав Путін.

Читайте також:

Москва у вогні: з'явилися перші відео найпотужнішої пожежі

Потужний удар по Путіну: ще одна країна ЄС зробила сюрприз Кремлю. Такого ще не було

У Росії урочисто відкрили ліфт для трун в одній із лікарень. Відео