Проблема бездоглядних тварин давно та активно обговорюється у суспільстві. Ще б пак, нікому не подобається спостерігати на вулицях свого міста нещасних собак, що самотньо бродять вулицями, які щодня страждають від хвороб, голоду, а також агресії з боку інших тварин. А ще безпритульні собаки часто нападають на людей, що в окремих випадках призводить і зовсім до смерті. В одному із селищ Курської області його керівник запропонував дуже неординарний спосіб вирішити цю проблему.

Так, днями Telegram-канал Mash опублікував відео, на якому голова селища імені Карла Лібкнехта Курської області порадив місцевому жителю, який звернувся до нього з проханням вирішити проблему з відловом бездомних собак, "відкрити шаурму".

Чиновник заявив, що таке рішення "і його врятує", і допоможе жителю селища заробити.

З моменту публікації відео пройшло кілька днів, проте Сергій, мешканець селища, який і зняв рекомендацію мера на відео, заявив, що проблему з бродячими тваринами досі не вирішено. Він зазначив, що Туточкіна "все байдуже".

"Собаки досі нападають на жителів смт Карла Лібкнехта. Мешканці бояться агресивних собак. Може, для когось це жарти. Але мені не до жартів було, коли на моїх очах агресивні собаки мало не роздерли чотирирічну дитину. Голові селища все байдуже, що і як відбувається в ПГТ. Не я один так думаю. Так думають майже всі жителі нашого селища. А мешканців 8000", - заявив Сергій.

За даними Mash, сам Туточкін відмовився коментувати свою пропозицію журналістам, заявивши, що "просто жартував".

Читайте також:

У Росії урочисто відкрили ліфт для трун в одній із лікарень. Відео

Тримайтеся від них подалі: названі найпроблемніші уживані машини, які не варто купувати

Кадиров уже здався: кинув своїх військових і відмовляється зустрічатися з полоненими