У Росії відбулося Великоднє богослужіння, яке відвідали Російський президент Володимир Путін у супроводі мера Москви Сергія Собяніна. Очевидці даного водевілю стверджували, що навколо Путіна була велика кількість охоронців, як ніколи.

Докладніше про це інформує УНІАН.

Повідомляється, що для диктатора було організовано окреме місце на балкончику у Храмі Христа Спасителя, щоб уникнути контактів між ним та звичайними парафіянами. Хоча, судячи з усього, його просто як прокаженого відокремили від відносно здорових, хоч і трохи недоумкуватих росіян.

Путін який рік поспіль прибув на богослужіння без сім'ї, а його місце розташування суворо охороняли двоє чоловіків спортивної комплекції. У соціальних мережах піднялася хвиля критики надмірного захисту глави держави та її "царських привілеїв" спостерігати за службою з балкона.

Багато користувачів мережі не приховують свого розчарування в відвідуванні Путіна Пасхального богослужіння, помічаючи, що він не має справжньої віри й це був лише видовищний і лицемірний показ для піару. В той самий час, інші вважають цей похід диктатора до храму явищем непристойним і суперечливим суспільній етиці та нормам. Але православна віра - одна зі стовпів російської пропаганди та імперіалізму, а тому недоцар повинен бути присутнім на таких заходах, щоб його "піддані" знали, що вони однієї віри з господарем.

Читайте також: