Російський актор Микита Джигурда, який зараз активно підтримує путінський режим, заявив, що міг стати Президентом України. Проте всім планам, за його словами, завадив Євромайдан.

Так, в інтерв'ю радіо "Комсомольська правда" Джигурда заявив, що у 2013 році люди лідера забороненої в Україні партії ОПЗЖ Віктора Медведчука та кума президента РФ Володимира Путіна на рівні СБУ нібито пропонували йому стати брати участь у президентських перегонах.

"Я дав згоду йти кандидатом у президенти України під дахом хлопців Віктора Медведчука. Чому? Тому що на той момент із групою певною — не хочу називати — хард-роковою, у стилістиці Black Sabbath, ми співали вірші Тараса Григоровича українською мовою і стадіони ляскали нам, розумієш, про що я говорю?", - заявив Джігурда.

Джигурда при цьому сказав, що саме через це довго не здавав паспорт. Щоправда, раніше артист говорив про те, що не хоче міняти паспорт, оскільки в Україні живуть його рідні, і він хотів відвідувати їх.

До речі, близькі актори підтримують Україну. На початку повномасштабного вторгнення вони, рятуючись від ворожих ракет, переїхали до Польщі. Однак Джігурда впевнений, що його мама і сестра збилися з пантелику нібито під впливом хибної інформації.

Читайте також:

Краще не повертайся: відомий український співак зібрався дати концерти у Росії