Нещодавно публічною стала історія мешканця Дрогобича на ім'я Руслан Кубай. Чоловіку на початку 2023 року прийшов повістка.

Докладніше про кричущий випадок інформує ТСН.

Здавалося б, нічого незвичайного, проте чоловік - інвалід першої групи, у нього немає кистей обох рук та кінцівок ніг. Пересувається чоловік завдяки протезам на ногах. Ситуація чоловіка щиро обурила, і він вирішив поділитися з громадськістю.

"Звичайно, це мене обурило. У мене немає не тільки кистей рук, у мене протези на обох ногах, я на протезах. Військкомат переді мною не вибачався. Те, ще у військкомата є некомпетентність – це трошки проблема нашої держави. Коли я приходив туди, то одразу повідомив, що є інвалідом першої групи, що у мене немає кінцівок рук та ніг. Приходив з документами, мене відправили на комісію", - каже Кубай.

Але історія на цьому не скінчилася. Чоловік стверджує, що військкомат дав йому лише тимчасове відстрочення. Однак коли про нагоду дізналася вся Україна, йому змінили висновки комісії.

При цьому львівські чиновники, які займаються питаннями повісток, повідомили, що випадок цілком звичайний і нічого скандального в цьому немає.

"Цьому громадянину було достатньо прийти до центру комплектування з відповідними документами, що свідчать про його стан здоров'я. Натомість цей громадянин оприлюднив своє бачення ситуації у соцмережі", - розповіли львівські чиновники.

Скріншот із сайту ТСН

Скріншот із сайту ТСН

Скріншот із сайту ТСН

Читайте також: