Геннадій Гудков, екс-депутат Держдуми та опозиціонер, висловив думку, що кремлівський диктатор Володимир Путін може стати жертвою своїх підлеглих - міністра оборони Сергія Шойгу та головнокомандувача збройних сил країни-агресора Валерія Герасимова.

Докладніше про це інформує Главред.

За словами Гудкова, Путін дуже боїться за своє життя і тому проводить постійну ротацію своїх охоронців, щоб унеможливити зраду. Екс-депутат також розповів, що перед початком повномасштабного військового вторгнення в Україну Путін повністю замінив свою охорону та весь обслуговуючий персонал.

"У нього є відчуття, що небезпека поруч. Поразка у війні для нього – смерть. Для Путіна найбільша небезпека – це його власне оточення. Він не боїться НАТО, це все заклинання для народу, який не має критичного мислення. Він не боїться народу". , адже на його захисті мільйон силовиків. Кого йому боятися? Тільки своїх соратників" , - сказав Гудков.

При цьому російський опозиціонер вважає, що Путін вельми свідомо ставитися до власного стану та оцінює небезпеку для свого життя як досить високу.

"Припустимо, Шойгу та Герасимов вирішать, що від Путіна більше шкоди, ніж користі. Вони зателефонують у США голові ЦРУ Бернсу і спланують ліквідацію Путіна. Путін більше боїться прильотів від своїх, ніж українських прильотів, які теж справді можуть бути", - переконаний Гудков . .

Читайте також: