Ні для кого не секрет, що з моменту зачаття і до народження діти близнюки знаходяться в одній оболонці, мають спільне коло кровообігу і обидва відчувають однакові емоції матері. З іншого боку, близнюків на 100% збігається набір генів, тобто. вони біологічно схильні до того, щоб у певних ситуаціях поводитися однаково. І підтвердження цьому, наприклад, історія про близнючок Бріттані та Бріана Дін зі США.

Дві американки-близнята Бріттані та Бріана Дін з дитинства все робили разом: носили однаковий одяг, сиділи на уроках поряд, отримували водійські права, складали випускні іспити та відзначали дні народження.

А в 2019 році сестри взагалі стали знаменитостями. Вся справа в тому, що Бріттані та Бріана з дитинства мріяли вийти заміж за близнюків. І ось одного разу на фестивалі близнюків їм пощастило – дівчата познайомилися з братами-близнюками Джеремі та Джошем Селайєрсами.

Так, подвійне весілля відбулося 5 серпня 2018 року. Обручки у дівчат, до речі, теж однакові - у формі знака нескінченності.

Тепер обидві сім'ї живуть в одному будинку у Вірджинії та ділять разом рахунок у банку.

У серпні 2020 року обидві пари оголосили, що одночасно чекають на первістків. Дівчата спеціально намагалися синхронізувати вагітність, щоб "полегшити шлях батьківства" (і наздогнати передплатників, звісно).

Невдовзі з невеликою різницею в датах Бріттані та Бріана стали мамами хлопчиків – Джетта та Джекса. Хоча хлопчики формально двоюрідні брати, генетично їх можна назвати рідними, і це дивно.

Своїм життям вони діляться з передплатниками в Instagram , де мають понад 233 тисячі фоловерів.

Читайте також:

Весняне помутніння: Лукашенко хоче знищити ядерну зброю, яку йому дасть Путін

У Зеленського розповіли про переговори з Росією щодо Криму та про ЗСУ на кордонах

От і почалося: Росія почала відводити свої війська. Кремль хитається