Журналістам вдалося поспілкуватися із колишнім співробітником спецслужби Росії Глібом Каракуловим. Офіцер-чиновник Федеральної служби охорони розповів громадськості, яким він знає Путіна в інтерв'ю Центру "Досьє",

Щоправда, Гліб Каракулов зазначив, що він зазвичай не був присутнім під час приватної частини на всіляких офіційних заходах, тому точно прокоментувати поведінку Путіна там він не може.

Водночас Каракулов заявив, що манера поведінки, манера триматися, яку нам демонструють по телевізору, відповідає реальному життю.

"Але будь-яке інше спілкування, свідком якого я був, там все справді було в рамках пристойності. Я б не сказав, що якась надагресія нічого такого не було", – згадує він.

У тому ж інтерв'ю Каракулов підтвердив чутки, що Президент Росії Володимир Путін взагалі не користується Інтернетом. Навіть із мобільним телефоном Путіна за весь час своєї роботи він не бачив.

Таким чином, за словами Каракулова, російський диктатор живе у певному "інформаційному вакуумі".

"Усю інформацію, яку він отримує, надають люди, які безпосередньо близькі до нього", - заявив Каракулов.

У той же час, спецслужби приносять йому "секретні папки". У них інформація, як ви вже зрозуміли, у друкованому вигляді.

Цікаво, що Путін таки дивиться телевізор, але лише російське телебачення. Більше того, у резиденціях, де він зупиняється під час закордонних візитів, він потребує російського телебачення. Щоб тягнуло хоча б 4 канали.

Читайте також:

"Нехай виступає в Гаазі": в ООН потужно заблокували виступ подруги Путіна

Його просто приберуть: колишній голова ЦРУ розповів, що зроблять із Путіним

Армія Путіна починає здаватися та відступати: перша офіційна заява