Одним з популярних методів є дієта Тибету, яка включає в себе ранковий ритуал - випивання на натще двох склянок води. Однак, існують продукти, які можна їсти без обмежень і не набирати зайвої ваги.

Докладніше про це інформує сайт Факти та коментарі.

Всього шість овочів можна вживати і не бояться того, що це додасть зайві сантиметри.

1. Буряк - він може бути вжитий у будь-якому вигляді: сирий, запечений або варений. Її можна поєднувати з іншими овочами.

2. Морква - це овоч, який допомагає покращити обмін речовин і багатий на каротин, який забезпечує організм вітаміном А. Однак овоч може посилювати апетит через високий вміст цукру, тому не рекомендується їсти його на ніч.

3. Капуста - будь-який вид: білокачанна, броколі, китайська, кольорова або будь-яка інша.

4. Шпинат - цей овоч допоможе знизити рівень жиру в ділянці живота, на думку дієтологів.

5. Червоний болгарський перець - цей овоч має велику кількість поживних речовин і малу кількість калорій. Він допоможе створити почуття ситості і завдяки клітковині та капсаїцину сприяє зниженню ваги.

6. Селера - всі його частини їстівні: стебла, коріння та насіння. Від сирого селери можна схуднути, при цьому його можна їсти й приготованим.

Включаючи ці шість овочів у свій раціон, можна не лише схуднути, а й оздоровити свій організм, збагативши його необхідними вітамінами та мінералами.

Читайте також:

Буде рак шлунка: названі найнебезпечніші овочі, яких потрібно позбутися

Зростає у кожному селі: названо овоч, який очищає печінку від токсинів

Краще відмовитися: з'ясувалося, що консервовані овочі викликають страшне захворювання