Семен Слєпаков - російський комедійний актор, шоумен та продюсер. Слєпаков завжди зачаровував слухачів і глядачів своєю сатирою, обрамленою в надзвичайну чарівність.

У жовтні 2022 року Слєпаков репатріювався до Ізраїлю, і перевіз туди всю свою родину і навіть літніх родичів. Все через його позицію щодо війни Росії проти України, яку Слєпаков засуджував.

Вже після репатріації Слєпаков випустив кілька сатиричних відео, в яких висміював як російську владу, так і пересічних росіян.

В одному з останніх відео Слєпаков співав від імені російської жінки - матері трьох синів, один із яких загинув на війні в Україні, другий - вибрав для себе нормальну високооплачувану професію та життя в Європі. А ось третій син є ще дитиною 3-х років, яка поки не доросла для війни, але мати дуже хотіла б, щоб він став на захист Батьківщини.

Таким чином Слєпаков висміяв колективну свідомість пересічних росіян, які насправді вірять у те, що їхня армія бореться на території України з українцями проти колективного Заходу, який пристрасно прагне захопити невмиту Росію. При цьому Слєпаков наголосив, що російські матері готові пачками ховати своїх дітей "за браву справу".

Власне за це відео щодо Семена Слєпакова розпочато поліцейську перевірку за статтею про «дискредитацію ЗС Росії». Чим закінчиться справа, невідомо. Але практика показує, що Слєпакова можуть визнати іноземним агентом, і через це Слєпаков запише ще кілька іронічних відео.

Читайте також: