У Красногорівці, на території Донецької області, стався інцидент, пов'язаний із фанатом "російського світу". Місцеві жителі викрили чоловіка, який заявив, що "любить росіян". Він був помічений на видачі гуманітарної допомоги від українських волонтерів, що викликало подив серед мешканців.

Докладніше про фаната Путіна інформує Обозреватель.

Чоловік, якого охрестили "ждуном звичайним, блатним", став героєм відео, яке швидко поширилося у соціальних мережах. На записі можна побачити реакцію іншого місцевого мешканця на вітання "Слава Україні!" Він одягнений у сірий спортивний костюм та синю кепку, а його усмішка прикрашена золотими зубами, і своїх зубів там значно менше.

Спочатку чоловік просто помахав рукою на знак незгоди, коли йому запропонували відповісти на привітання "Героям слава!" Відео викликало бурхливу реакцію серед українців, які не можуть зрозуміти, як можна любити росіян та Путіна, чекати на прихід окупантів і при цьому отримувати гуманітарну допомогу від українців.

"Слава Україні" – ні. Я росіян більше люблю. Тому що я з Росії», – висловився чоловік.

Чоловік стверджував, що має три квартири у Донецьку, яке для нього є рідним містом. На ці слова люди спочатку здивовано посміялися, а подальші спроби "ждуна" пояснити своє перебування в українському місті викликали подив. Невідомо, якою була реакція людей на ці пояснення. Відео з його зізнаннями поширилося в мережі та викликало широкий резонанс.

"Ну як, не в образу... Я не проти українців, не проти росіян. Я за мир", - спробував виправдатися цей кадр.

Варто сказати, що в Україні повно таких ось "ждунів" та шанувальників Путіна, які тільки й чекають, коли росіяни зайдуть до їхніх міст і притягнуть із собою образ Путіна в особі російських окупантів.

Читайте також: