Стало відомо, що ПриватБанк запустив безкоштовні перекази з карток через Приват24 для українських біженців.

Про це повідомила прес-служба банку.

Так, протягом березня-липня 2023 року клієнти ПриватБанку можуть здійснювати безкоштовні перекази на власну картку з карток польських та німецьких банків у Приват24.

Увага!

  • Акція має короткочасний характер – скористатися послугою без комісії можна лише у період із березня до липня 2023 року.

"Миттєвий переказ із закордонної картки на картку ПриватБанку можна здійснити у вебверсії або мобільному Приват24. Для цього потрібно зайти в меню Сервіси → Переклади → На карту. При виборі картки відправника вкажіть реквізити своєї закордонної картки, і такий переказ банк здійснить без комісій", – сказано у повідомленні банку.

Клієнти повинні при виборі картки відправника вказати реквізити своєї польської чи німецької картки, і банк проведе переказ без комісій. Представники ПриватБанку надали безкоштовну відеоінструкцію.

Гроші швидко надійдуть на картку отримувача. Із загальної суми не вираховуватимуть 3% за картками Visa та 1,5% за картками Mastercard. Міжнародний переказ можна провести у різній валюті: гривні, доларах та євро.

Така щедрість фінансової установи пояснюється тим, що українські біженці, які зараз мешкають у Польщі та Німеччині, часто перераховують гроші родичам та друзям, а також волонтерам.

Читайте також:

Українцям розповіли, що буде із тарифами на електроенергію. Прийнято рішення

Це знак із небес: колона російської техніки потрапила в аварію на Кримському мості

Видадуть ваучер на 25 тисяч гривень: безробітні отримають серйозну допомогу від держави