Російського бункерного президента Путіна вже загнали у кут. З кожним днем ​​стає все важче передбачити поведінку цього агресора.

Військові експерти та аналітики кажуть, що Путін навряд чи піти на крайні заходи, застосувавши ядерну зброю. А ось астрологи вважають, що бункерного діда може запросто переклинити.

Так, відомий астролог Влад Росс прогнозує, що найнебезпечнішою датою буде 20 квітня цього року. За його словами, саме цього дня може статися ядерний удар.

"Якщо кремлівський карлик вирішить натиснути червону кнопку, світ може цього не пережити. Принаймні тенденція сонячного затемнення 20 квітня та наступного місячного затемнення 5 травня така, що зберігатиметься небезпека ядерного вибуху або удару, є небезпека смерті великої кількості людей", - попередив Рос, якого цитує Главред.

Він також попередив: не менш напруженими можуть бути кілька днів до 20 квітня та кілька днів після цієї дати.

"Найтривожніший період квітня - 2023 – 18-23 числа. У цей час можливі різноманітні неприємності та нещастя. Це пов'язано з тим, що цього тижня відбуватиметься сонячне затемнення в напрузі з Плутоном. Поразка точки затемнення Плутоном говорить про те, що найближчим часом можуть бути події, які сильно вплинуть на нас, а уникнути їх буде дуже складно чи неможливо”, – спрогнозував астролог.

За його словами, поблизу затемнення також є ризик виникнення сильних землетрусів та цунамі. Таких небезпек також слід остерігатися саме в період 18-23 квітня.

Нагадаємо, раніше координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі заявив, що Сполучені Штати поки не зафіксували ознак того, що Росія вирішила застосувати ядерну зброю після рішення російського президента Володимира Путіна дислокувати частину тактичного ядерного арсеналу в Білорусі.

Як відомо, Путін заявив, що в Білорусі до липня розмістять тактичну ядерну зброю і порівняв власні ядерні плани із розміщенням США своєї зброї в Європі. Він наполягав на тому, що Росія не порушить обіцянки щодо нерозповсюдження ядерної зброї.

Читайте також:

У Росії вже підтримали ордер на арешт Путіна та заявили, що Кремль програв.

Це знак із небес: колона російської техніки потрапила в аварію на Кримському мості.

Підозріла "бавовна" у Москві: небо другий день поспіль у чорних слідах, люди збирають валізи.