Березень майже добігає кінця, а це означає, що вже незабаром батареї українців стануть холодними, як ноги в орків, які вирішили поневолити весь світ.

Поступово в Україні починають відключати опалення, та й сама погода натякає, що вже настав час. І кілька областей цілком успішно впоралися із цим завданням і першими прикрутили вентиль. Докладніше про це інформує УНІАН, посилаючись на голову правління НАК "Нафтогаз України" Олексія Чернишова.

Повідомляється, що у Херсонській, Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Волинській та Вінницькій областях за рішеннями місцевої влади вже почали відключати українців від централізованого опалення.

"Україна успішно завершує найважчий опалювальний сезон. У частині областей погодні умови дозволили це зробити раніше, ніж було заплановано. Наразі очікується похолодання, але після нього опалення почнуть поступово відключати й в інших областях", - зазначив Чернишев.

Також, голова "Нафтогазу" висловив подяку фахівцям, яким вдалося пройти цю зиму без серйозних проблем із теплопостачанням, і тим, хто оперативно ліквідував будь-які аварії, пов'язані з теплопостачанням.

Читайте також: