Курс долара в Україні продовжує падати, і зараз становить у середньому 38,40-38,60 гривень за долар. Проте вже у квітні ситуація може змінитись, оскільки спрогнозувати, яким буде курс долара у другому весняному місяці, досить складно.

Докладніше про це повідомляє Апостроф, посилаючись на дилера департаменту світових ринків ОТП Банку Антона Курінного.

Експерт зазначає, що з огляду на тенденцію може відбутися тестування курсу на рівні 38 гривень, проте ці рівні знижують зацікавленість у відкритті 3-місячних валютних депозитів. Тож через якийсь час це почне тиснути на курс готівкової валюти та поверне нас назад до рівня 39 гривень.

"Тому через якийсь час це почне тиснути на курс готівкової валюти й поверне нас назад до рівня 39 гривень", - пояснив Курінний.

Однак згідно з заявою директора департаменту казначейства Акціонерного Товариства "КОМІНБАНК" Германа Марченка, курси валют в обмінних пунктах можуть змінитися наприкінці березня та на початку квітня, і скласти від 37,8 до 38,8 гривні. Однак він також наголошує, що перехідний період із березня до квітня не повинен призвести до значних змін на ринку валют.

Читайте також: