Відповідно до навчання езотерики стверджують, що в будинку можуть бути предмети, які витягають з людини життєву енергію.

Докладніше про ці предмети читайте у нашому матеріалі.

Дослідження біоенергетиків показують, що поломка кухонного крана, шафи в спальні чи пральної машини у ванній, а також техніка, яка збоїть чи зависає, можуть провокувати щоденне роздратування та наповнювати будинок негативною енергетикою.

Відомо також, що старі, тріснуті й сколоті кухлі та тарілки, як показують народні прикмети, оберігають у будинку всяке нещастя, і навіть множать його.

Тріснуте дзеркало, яке за повір'ями, допомагає втрачати здоров'я та життєву енергію людей, також може залучати негативну енергетику.

Фотографії, постери та картинки із зображеннями боліт, озер та ставків, кажуть фахівці, є символами застою життєвої енергії, які блокують та заважають трансформувати у реальність бажання та мрії.

Зів'ялі квіти, на переконання езотериків, теж містять негативну енергетику і вимагають обов'язкового позбавлення від них.

Таким чином, щоб ваш будинок був наповнений позитивною енергетикою і ви ніколи не відчували почуття втоми та роздратування, у ньому не повинно бути предметів, які притягують негативну енергетику.

Читайте також:

У сім'ї буде бідність та скандали: які подарунки не можна приймати від свекрухи

Як заточити кухонні ножі за допомогою звичайного рису. Простий лайфхак

Незвичайний лайфхак: для чого деякі господині одягають носок на пилосос