Представник Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв знову заговорив про те, що Росія хоче захопити "всю Україну аж до Львова". Він поділився своїми мріями з російськими пропагандистськими ЗМІ, побоюючись зізнатися, що російські загарбники щоразу зазнають поразки від української армії.

Докладніше про це інформує YouTube-канал "Впливові Промови", який опублікував навіжене інтерв'ю путінського посіпаки.

Медведєв згадав про нібито "протистояння РФ з НАТО", натякаючи на приховану війну, в якій беруть участь понад 3,6 мільйона представників армії НАТО. Однак ця заява не підтверджена жодними фактами, а виглядає як чергова брехня та обман російських громадян.

Разом з тим, він, як і раніше, продовжує говорити про свої мрії про захоплення України, що є явним порушенням міжнародного права та загрозою безпеці регіону. Схоже, російська влада продовжує грати гру з уявним супротивником, створюючи неіснуючі загрози й намагаючись створити образ ворога для своїх громадян. При цьому українці продовжують гинути як мирні громадяни, так і військові, які стали на захист України.

"Скажу лише одне, що й так очевидно: російська армія воює не з Україною, не з українським напівнацистським чи нацистським режимом. Наша країна воює з 3,6 мільйона представників армії НАТО – вони беруть участь у такому знятому, гібридному конфлікті, але вони беруть участь, і вони по суті це вже не приховують – і з населенням 800 мільйонів осіб, які постачають техніку, засоби поразки та гроші київському режиму", – ляпнув Медведєв.

Читайте також: