З початком російського вторгнення і АТБ, і Новус, і Мегамаркет, і Фора, і Ашан намагаються здивувати відвідувачів своїми цінами. У деяких вони зашкалюють, а хтось пропонує купити продукти за цінами 2021 року.

Дуже "цікаву" акцію запропонувала мережа магазинів "Сільпо". Там повідомляють, що на деякі товари будуть запроваджені ціни 2021 року. Наприклад наводять авокадо.

"Це не жарт до 1 квітня, а акція у "Сільпо". Так, весна прокидається, а знижки повертаються.

Ловіть промінчики сонця та авокадо за ціною 27,99 грн у "Сільпо".

І не лише авокадо! Шукайте у наших супермаркетах пропозиції з цінниками як у 2021 році", - зазначають у компанії.

Крім того, Сільпо пропонує інші товари, які можна купити за вигідною ціною. Ми не гарантуємо, що ця ціна буде набагато нижчою, ніж у інших супермаркетів, але скористатися одразу кількома акціями від маркетів-конкурентів – це дуже непогана ідея. Головне - вловити день знижок та грамотно розподілити свій час та потреби.

Але, щоправда, не обійшлося без нюансів. У коментарях українці одразу вказали на те, що продавати гнилі продукти – це ганьба.

Нагадаємо, мережа супермаркетів АТБ запропонувала не менш цікаву акцію для власників банківської картки АТБ від банків-партнерів. Українці разом із цією карткою отримають гарні знижки до 50% на продукти та непобутові товари.

Нова акція від АТБ розпочнеться з 17 березня і триватиме до 9 квітня 2023 року. Варто зазначити, що протягом цього часу акція діятиме три дні на тиждень: щоп'ятниці, суботи та неділі. У ці дні покупці, які мають банківську картку АТБ від банків-партнерів, зможуть купувати товари за значно нижчими цінами.

Однак важливо звертати увагу на цінник, оскільки не всі позиції підлягатимуть акції. Для того щоб сплатити товар за акційною ціною, необхідно використовувати банківську картку АТБ від банків партнерів. Детальніше ми писали за посиланням >>>

Читайте також:

Буває й таке: у Lifecell розповіли, що робити, якщо забули поповнити рахунок і потрібно терміново зателефонувати .

Захочеться другу порцію: рецепт бурякових пельменів із сиром. Червоні та незвичайні .

Дружина Віктора Павлика розповіла, ким він тепер працюватиме: там багато молодих дівчат .