Російські мобілізовані масово гинуть на українському фронті. При цьому найбільші втрати росіяни продовжують зазнавати через точні артилерійські обстріли за позиціями російських військових. У республікі Комі знайшли спосіб, як захиститись від українських HIMARS.

Стало відомо, що в Комі для учасників повномасштабного вторгнення в Україну створили спеціальні захисні бронепластини. Захист уже освятили у місцевому храмі, передають РосЗМІ.

Так, згідно з місцевими інформуваннями, в Ухті створили 34 особливі куленепробивні пластини для бронежилетів, на внутрішній стороні яких написана молитва. Ініціатором стала адміністрація військово-патріотичного клубу Ухти.

Організатори стверджують, що унікальність 4-кілограмового захисту ще полягає в тому, що всі пластини були освячені у храмі. Заявлено, що властивості броні вищі, ніж у багатьох інших пластин, що виробляються в Росії.

Крім того, на пластини для бронежилетів російських окупантів нанесено цинічний напис "Захисникам Росії від ухтинців". Яким чином "захисники Росії" захищають Росію в Україні, вбиваючи мирне населення, не уточнюється.

Планується, що всі освячені пластини будуть передані жителям Ухти, які взяли участь у повномасштабному вторгненні армії РФ до України.

До речі, а в Омску художник-мікромініатюрист Андрій Риванков передав російським військовим 1100 міні-копій молитви «Отче наш».

Читайте також:

Багато хто досі такий хоче: як виглядали найнезвичайніші Таврії

Молодий місяць 21 березня: чому в цей період можна залишитися без грошей і як цього уникнути

За Путіна вже взялися свої: йому терміново підбирають наступника. У розвідці розкрили деталі

Потужно бабахнуло: під Москвою школяр поклав вогнегасник у "Вічний вогонь". Відео