АТБ - один із найпопулярніших мереж супермаркетів, де середньостатистична сім'я може повністю покрити свої споживчі потреби. А враховуючи війну та складне фінансове становище окремо взятої української родини, маркет іде назустріч, запроваджуючи акції для своїх покупців.

Про одну з них читайте у нашому матеріалі.

Нещодавно супермаркет запровадив суперакції для власників банківської картки АТБ від банків-партнерів. Українці разом із цією карткою гарантовано отримають гарні знижки до 50% на продукти та непобутові товари.

Нова акція від АТБ розпочнеться з 17 березня і триватиме до 9 квітня 2023 року. Варто зазначити, що протягом цього часу акція діятиме три дні на тиждень: щоп'ятниці, суботи та неділі. У ці дні покупці, які мають банківську картку АТБ від банків-партнерів, зможуть купувати товари за значно нижчими цінами. Однак важливо звертати увагу на цінник, оскільки не всі позиції підлягатимуть акції. Для того щоб сплатити товар за акційною ціною, необхідно використовувати банківську картку АТБ від банків партнерів.

В АТБ закликають українців не втрачати можливості та купувати якісні продукти зі знижками. Оформити ж таку картку можна на сайті компанії за посиланням.

Читайте також:

АТБ порадував українців: тепер продукти можна забрати поштою. Що потрібно знати

Подвійна допомога: ПриватБанк розповів, як отримати 2 тисячі гривень

ПриватБанк розповів, як швидко отримати гроші, якщо поряд не виявилося банкомату