Усі помітили, що останнім часом у вигляді Кадирова відбулися суттєві зміни. Все вказує на те, що він страждає на гостру ниркову недостатність, що викликає збільшення ваги і набряки. Саме тому ходили чутки, що одіозний лідер Чечні навіть літав лікуватися до Німеччини від цього. Адже голову Чечні Рамзана Кадирова могли банально отруїти – це цілком можливий варіант. І за цим може стояти країна-агресор Росія, де активно займаються розробкою нових видів отруйних речовин.

Таку думку висловив політтехнолог Борис Тізенгаузен в інтерв'ю Главреду . Він зазначає, що в РФ отруєння вже перейшли до розряду "національної забави".

"Не виключаю (що Кадирова могли отруїти – ред.) тим більше, що в Росії отруєння – це взагалі національна забава. Травлять усіх і всім, відомими та невідомими речовинами. На жаль, Росія в плані отруйних речовин серйозно просунулась (і я зараз говорю не тільки про "Новичка")", - сказав Тізенгаузен.

Він нагадав, що одного з найближчих помічників Кадирова Апті Алаудінова теж раніше намагалися отруїти, і робили це нестандартним способом – відправили отруту в конверті, і він подіяла, як тільки Алаудінов відкрив конверт.

"А зараз є й нові розробки, які дозволяють фактично потиснути руку Кадирову і за кілька днів у того серце схопить. Тому все може бути", – сказав політтехнолог.

При цьому Тизенгаузен не виключає варіанта, що причиною проблем зі здоров'ям у Кадирова може бути й не отруєння, а, наприклад, нестриманість в їжі або ще в чомусь нервові зриви.

"Ми пам'ятаємо, як Кадиров обурювався, мовляв, дайте тільки волю, я Київ візьму. До речі, дивним чином зникли відео з його найманцями, які раніше щодня знімали, як вони стріляють світлофорами, після чого Кадиров пішов з інформаційного поля. Плюс цей предмет , схожий на пульсоксиметр, у нього на пальці. Хоча багато хто говорить, що це електронні чотки, але судячи з того, як він виглядає, чотки там не допоможуть", – додав політтехнолог.

Читайте також:

Зірка "Кухні", звільнена за критику Путіна, проговорилася про ставлення Нагієва до вторгнення в Україну