Настрій у Кремлі стає дедалі похмурішим після того, як Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт президента Російської Федерації Володимира Путіна. Наразі активно йде пошук наступника кремлівського диктатора, але він у цій справі участі не бере.

Докладніше про це інформує сайт "РБК-Україна", посилаючись на заяву представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова.

У ГУР зазначили, що коло близьких Путіну людей скорочується, а саме воно стає дедалі токсичнішим як для внутрішньої, так і для зовнішньої політики. У вежах Кремля зростає невдоволення тим, що відбувається. Багато хто усвідомлює, що режим Путіна призведе до геополітичної катастрофи. Водночас уже йде пошук нового лідера, але Путін у ньому вже не бере участі.

"Російські пропагандисти не вийшли зі своїми традиційними шоу, де обговорювали саме Гаагу, бо сам факт обговорення цієї новини навіть для зомбованого населення РФ був би дивним і надто тривожним "дзвінком". Бо розповідати, що "спецоперація" йде за планом, а потім отримати розшук та припис до арешту від МКС - це навіть Соловйову та Скабеєву буде важко ці речі поєднати між собою", - пояснив Юсов.

Читайте також: