У рамках цієї акції щотижня, у п'ятницю, суботу та неділю, платіжна картка АТБ від Райфу забезпечує клієнтам знижку до 50% на сім різних продуктів, які є хітами того тижня.

Докладніше про це інформує сайт raiffeisen.ua.

Щоб зробити покупки ще вигідніше, щотижня список хітових продуктів оновлюватиметься, надаючи клієнтам більше можливостей для економії грошей на покупках. Для отримання більш детальної інформації про товари, що беруть участь в акції та дату їх проведення, клієнти можуть відвідати сайт мережі АТБ.

Ця акція діє з 17 березня по 9 квітня 2023 року, тому клієнти мають можливість скористатися нею протягом більш ніж трьох тижнів. Також нагадаємо, що клієнти, які ще не встигли оформити карту АТБ від Райфу, можуть зробити це вже зараз.

Карта АТБ від Райфу надає своїм власникам безліч додаткових переваг щодня, включаючи ексклюзивні додаткові 5% знижки у торговельній мережі АТБ, безкоштовне відкриття та обслуговування банківської картки Visa Gold, можливість зняття готівки без комісій у банкоматах Райфу та будь-якого банку України, а також зарахування коштів без комісій на картку.

Крім того, клієнти можуть поповнити карту АТБ від Райфа безготівковим переказом через Raiffeisen Online або готівкою у терміналах City-24 та EasyPay та відділеннях та центрах самообслуговування Райфу по всій Україні. Отримати картку АТБ від Райфу можна у будь-якому відділенні Райффайзен Банку в Україні або оформити її на сайті банку, а також у мережі магазинів АТБ.

Читайте також:

ПриватБанк порадував автомобілістів новою акцією. Що потрібно знати

Ощадбанк порадував українців: допоможуть зі стажем для виходу на пенсію

Ощадбанк видасть українцям дуже серйозну фінансову допомогу. На що її можна витратити