Щодня агенти Приватбанку укладаютьть від 20 до 30 договорів на кредитування купівлі автомобілів. І це говорить про високий рівень довіри клієнтів.

І стало відомо, що ПриватБанк запускає нову партнерську програму кредитування з брендом Haval, яка допоможе втілити автомобільну мрію українців у реальність.

Як правило, приховані комісії та короткий кредитний період роблять придбання автомобілів із пробігом через банківське кредитування абсолютно невигідним для клієнта. Інша справа – Приват, банк чесних та прозорих взаємин.

Щоб подати заявку на кредит авто, клієнту необхідно звернутися до найближчого відділення банку або подати заявку на кредит через Приват24.

До речі, якщо особа, яка купує автомобіль у кредит, є клієнтом Приватбанку і має чисту кредитну історію, то вона взагалі може бути звільнена від обов'язкового початкового внеску.

Кредитне рішення, як правило, надходить за кілька хвилин.
У разі успішного рішення спеціалісти банку гарантують повний супровід угоди. А після оформлення ви зможете керувати послугою прямо у мобільному додатку Приват24.
Відомо, що кредит на Haval можуть отримати фізичні особи та фізичні особи-підприємці від 21 до 67 років на момент погашення угоди.
Варто зазначити, що форма сплати кредиту – максимально зручна для клієнта. Внески можна сплачувати у будь-якій точці України, а також через Інтернет.

Посилання:

Бренд смарт-кросоверів HAVAL – спеціалізований бренд Great Wall Motors з виробництва кросоверів та позашляховиків. На сьогоднішній день понад 7 млн ​​споживачів у всьому світі обрали ці автомобілі, а в Україні HAVAL представлено з 2018 року. За цей час завдяки професійній SUV-спеціалізації та розвитку інтелектуальних технологій HAVAL завоював довіру багатьох тисяч українців.

Топ-4 найпопулярніших нових автомобілів Haval в Україні:

  • Ціна Haval H6 від 25 820 $
  • Ціна Haval Dargo від 32 275 $
  • Ціна Haval Jolion від 20 630 $
  • Ціна Haval H6 GT від 37 655 доларів

Читайте також:

Фатальний рейс: у Прикарпатті автобус зіштовхнувся із маршруткою. У мережі показали перші фото

Витончена та спортивна: яким міг бути ЗАЗ "Таврія", якби його випускали сьогодні. Фото

Король доріг: мережу здивував українець, що їздить містом на дивані

Де не можна тримати гроші, щоб не бути постійно у боргах: 5 важливих секретів